Direct contact? Bel: (0346) 56 36 50

Home > Agenda > Bier en hamburger workshop

Bier en hamburger workshop

24 januari 2020
Bier en hamburger workshop

In samenwerking met de bier sommelier van La Trappe (Jan Jaspers) en de kok van Maarssen aan de Kook organiseren wij voor het eerst een bier en hamburger workshop. Welk bier past bij welke hamburger?

U gaat 5 hamburgers maken met daarbij een passend sausje en u gaat het geschikte biertje uitzoek doormiddel van het proeven en informatie van Jan Jasper.

Welke hamburgers gaan wij bereiden:

  • Visburger met ravigotensaus
  • Kipburger met mangochutney
  • Vegatarische burger met een dressing van blauwschimmel
  • Runder hamburger met tomatensalsa
  • Lamsburger met een yoghurt munt saus

Hierbij serveren wij verse frieten en een Amerikaanse koolsalade.

Workshopprijs €. 75,00 per persoon incl. welkoms drankje, bieren en een kopje koffie of thee toe.

  • Aanvang 18:00 uur
  • Start workshop 18:30 uur

Reserveren kan vanaf 1 persoon tot 1 week van te voren (vanaf 10 personen gaat het door)

Maximaal 15 personen dus wees er snel bij.

Heeft u nog vragen? bel ons 0346 56 36 50 of stuur een e-mail info@maarssenaandekook.nl

Aanmelden