Open inschrijving Sauzen kookworkshop
3 april 2023

Sauzen kookworkshop. Het maken van diverse sausen geïnspireerd door Eugen Pauli's met bij passend een salade, vlees, vis en dessert.
Welke sauzen gaan we maken?
- Allemandesaus
- Béarnaisesaus
- Béchamelsaus
- Bruine basis saus
- Mayonaise met Pont-neuf aardappelen
- Sabayon met roodfruit en een bolletje vanille roomijs
- Spaanse saus
- Velouté saus
- Vinaigrette saus met een salade en een geporcheerd eitje
Workshop prijs € 59,95 (excl. drankjes) per persoon.
Aanvang 18:00 uur
Start kookworkshop 18:30 uur.
Reserveren kan vanaf 1 persoon tot 1 week van te voren (vanaf 10 personen gaat het door)
Heeft u nog vragen? bel ons 0346 56 36 50 of stuur een e-mail info@maarssenaandekook.nl