Direct contact? Bel: (0346) 56 36 50

Home > Corona

Wat doen wij tijdens de Corona maatregelen?

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de voortgang, plannen en openingstijden tijdens de Corona maatregelen. Ook op facebook en instagram plaatsen wij diverse berichten.

Beste gasten,

Wij mogen weer open!

Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) vanaf 12:00 uur staan wij weer voor u klaar zoals u van ons gewend bent met hier en daar een iets andere invulling. Wij gaan 7 dagen in de week open van 10:00 tot 21:00 uur. (met mooie weer zijn de vroege vogels al welkom vanaf 9:00 uur).

Overdag zal er niet heel veel veranderen behalve dat er gevraagd word te reserveren voor de lunch en diner om zo alles in goede banen te kunnen leiden. Graag via telefoonnummer 0346 56 36 50. Er zal een gastvrouw bij de deur staan om u te ontvangen en u naar de tafel te wijzen en het een en ander te vragen en uitleggen.

Wij zijn verplicht u wat vragen te stellen of u gezond bent maar gaan er ook vanuit dat u anders zelf annuleert en/of thuis blijft.

Heeft u of uw huisgenoot de afgelopen 24 uur een of meerder van deze klachten: Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten? Heeft u of uw huisgenoot het nieuwe coronavirus gehad in de afgelopen 7 dagen of bent u of u huisgenoot in contact geweest met iemand die het coronavirus heeft gehad in de afgelopen 14 dagen? moet u op deze vragen ja antwoorden? dan vragen wij u het bezoek aan Maarssen aan de Kook nog even uit te stellen.

U kunt reserveren voor met 2 of met meer als u uit 1 huishouden komt.  Wilt u toch met meer personen reserveren die niet uit 1 huishouden komen is de 1,5 meter afstand verplicht.

Wij hebben ons terras uitgebreid en hebben ruimte voor ongeveer 18 tot 36 personen (afhankelijk of u met uw gezin komt). Binnen kunnen wij met de huidige maatregelen 30 personen plaatsen er is rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.

U kunt weer genieten van ons schepijs To Go met keuze uit 18 verschillende smaken deze serveren wij in een bakje i.v.m. hygiëne. Graag zoveel mogelijk met de pin of gepast betalen. Belangrijk om te melden is dat ook hierbij de 1,5 meter maatregelen gelden dus geduld word hierbij gevraagd

Alle dagen serveren wij tussen 17:00 en 19:00 uur Wat de pot Schaft te reserveren tot 15:00 uur de dag zelf zoals u van ons gewend bent. Ook kunt u tussen 17:00 en 21:00 uur van de kaart komen eten deze is uitgebreid met vis, vlees en vegetarische gerechten van de dag of week en een aantal desserts en kaasplank. Ook serveren wij Poké bowls. (De a la carte gerechten staan niet vermeld op onze menu kaart en zullen vertellen aan tafel). Let op wel reserveren i.v.m. corona maatregelen

Gezellig borrelen met eventueel een uitgebreide borrelplank of warm bittergarnituur behoort tot de mogelijkheden.

Culinaire groet,

Team Maarssen aan de Kook

P.S. Kookworkshops, kookcursussen en kookclubavonden worden tot nader order doorgeschoven als de maatregelen het toelaten zullen wij daar direct weer mee aan de slag gaan. Wij houden u op de hoogte!

Menukaart