Kookcursus basistechnieken
In vijf avonden worden alle veertien basis kooktechnieken behandeld die er zijn en leert u de fijne kneepjes van het kookvak. Daarbij is er ook volop aandacht voor snijtechnieken, want deze komen iedere les van pas. De avonden worden ondersteund met diverse hapjes (niet per definitie maaltijdvullend) en drankjes.
- 1e avond: snijtechnieken, blancheren en stomen
- 2e avond: pocheren, glaceren en koken
- 3e avond: frituren, bakken in de oven en grillen
- 4e avond: braden, gratineren en braisseren
- 5e avond: sauteren, poeleren en stoven.
De avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.
Kosten van de totale cursus bedragen € 300,00 euro per cursist inclusief cursusmateriaal.
Ook deelnemen aan de kookcursus basis kooktechnieken in Maarssen?
Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de kookcursus.
Bel naar 0346 56 36 50 of stuur een mail naar info@maarssenaandekook.nl