Direct contact? Bel: (0346) 56 36 50

Home > Kookworkshops in de buurt van Utrecht

Kookworkshop in de buurt van Utrecht?

Wilt u een kookworkshop volgen in de omgeving van Utrecht? Maarssen aan de Kook is een kookstudio op slechts 10 minuten afstand van Utrecht (gratis parkeren) waar passie voor koken centraal staat. U heeft gegarandeerd een gezellige en ontspannen tijd met collega’s, vrienden of familie wanneer u een kookworkshop bij Maarssen aan de Kook volgt. Ideaal voor een bedrijfsuitje (voor de teambuilding), kinderfeest of voor een vrijgezellenfeest.

Kookworkshops van Maarssen aan de Kook (omgeving Utrecht)

U kunt in de kookstudio van Maarssen aan de Kook diverse kookworkshops in de buurt van Utrecht kunt volgen. Bereid met een groep personen een meer-gangen diner of volg een leerzame kookworkshop om zelf de fijne kneepjes van het kookvak te leren (individueel). Welke kookworkshop u ook kiest, Maarssen aan de kook staat garant voor een smaakvolle beleving. Bekijk hieronder de thema’s en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze workshops zijn te boeken vanaf €49,95 per persoon (exclusief drankjes), voor minimaal 10 en maximaal 40 personen.

Offerte aanvragen

Waarom een kookworkshop bij Maarssen aan de Kook?

  • Op slechts 10 min. afstand van Utrecht
  • Gratis parkeergelegenheid en Wifi
  • Goed bereikbaar met het OV vanaf Utrecht
  • Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, afkomstig van lokale leveranciers

Onze kookworkshops

Geïnteresseerd geraakt in een kookworkshop nabij Utrecht?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct online een offerte aan. Wij houden graag rekening met uw wensen!

Offerte aanvragen