Direct contact? Bel: (0346) 56 36 50

Home > Ontmoetingsplek

De ontmoetingsplek van Maarssen dorp

Maarssen aan de Kook midden in het centrum van Maarssen, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Overdag is de sfeervol ingerichte locatie aan de Nassaustraat, een plek om te ontbijten, te lunchen of om een goede bak koffie te drinken met vers gebak. Ook voor een borreltje kunt u bij ons terecht wij hebben diverse wijnen en een bierkaart met heel veel keus voor onze bierliefhebbers en een kaartje met diverse hapjes voor de lekkere trek waaronder onze borrelplank met heel veel lekkers. 

Van maandag tot en met zondag kunt u vanaf nu ook bij ons dineren met keuze uit diverse voor, hoofd en nagerechten of ons 3,4 of 5 gangen diner samengesteld door Rik van der Schaft.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur serveren wij zoals inmiddels bij vele bekend Wat de pot Schaft.

De Huiskamer van Maarssen is voor jong en oud. We beschikken over wifi en er is gratis parkeergelegenheid. Ook niet onbelangrijk is te vertellen dat wij rolstoelvriendelijk zijn en in het bezit zijn van een invalidentoilet.

Op zoek naar een flexplek om te werken of een vergadering te houden? Maarssen aan de Kook biedt u de ruimte.

Hopelijk weer vanaf september biedt de locatie ’s Avonds allerhande mogelijkheden voor culinaire activiteiten. U kunt kookworkshops en –cursussen volgen, koken met een kookclub of deelnemen aan de aanschuiftafel. Voor bedrijven en gezelschappen zijn er volop mogelijkheden voor privé borrels, dinners en compleet verzorgde partijen. Maarssen aan de Kook werkt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die afkomstig zijn van lokale leveranciers. Passie voor koken en liefde voor authentieke producten vindt u terug in het aanbod.