Direct contact? Bel: (0346) 56 36 50

Home > Restaurant

De ontmoetingsplek van Maarssen en omstreken

Maarssen aan de Kook ligt midden in het centrum van Maarssen, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Een sfeervol ingerichte locatie aan de Nassaustraat, van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur een ontmoetingsplek om te brunchen, lunchen of te dineren. Voor een goede bak koffie en huisgemaakt gebak of voor een borreltje en ook voor diverse cocktails kunt u bij ons terecht, wij hebben diverse huiswijnen en een uitgebreide bierkaart voor onze bier en wijn liefhebbers een borrelkaart met diverse hapjes voor de lekkere trek waaronder onze beruchte borrelplank met heel veel lekkers. High beer, high wine of High tea. 

De Huiskamer van Maarssen is voor jong en oud. We beschikken over wifi en er is gratis parkeergelegenheid. Ook niet onbelangrijk is te vertellen dat wij rolstoelvriendelijk zijn en in het bezit zijn van een invalidentoilet. Kinderstoelen, speelgoed en diverse spelletjes zijn ook aanwezig

Op zoek naar een flexplek om te werken of een vergadering te houden? Maarssen aan de Kook biedt u de ruimte.

Deelnemen aan de aanschuiftafel. Voor bedrijven en gezelschappen zijn er volop mogelijkheden voor privé borrels, dinners en compleet verzorgde partijen. Maarssen aan de Kook werkt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die afkomstig zijn van lokale leveranciers. Passie voor koken en liefde voor authentieke producten vindt u terug in het aanbod.