Direct contact? Bel: (0346) 56 36 50

Home > Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Passie

Herken de passie voor koken en liefde voor mooie, authentieke producten. Maarssen aan de Kook staat voor vakmanschap en ultieme gastvrijheid.

Inspiratie

Rik van der Schaft vertelt met liefde waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, over zijn vak en de producten die hij gebruikt. En als het even kan, deelt hij ook nog zijn keukengeheimen...

Aandacht

Wat aandacht krijgt, groeit! Het team van Maarssen aan de Kook heeft oog voor u. Specifieke (dieet)wensen? Laat het onze chef-kok weten!

Puur

Maarssen aan de Kook werkt uitsluitend met kwalitatief, hoogwaardige ingrediënten. (H)eerlijke seizoenproducten uit de streek. Duurzame veeteelt en landbouw zijn in onze ogen waardevol. Elke product moet herkenbaar zijn. Het allerliefst serveren we producten die een goed doel dienen; die hebben een streepje voor.

Culinair

De liefde en passie voor het vak is groot! Laat u gastronomisch verrassen met een gevarieerd, culinair aanbod dat à la minute bereid wordt.


Maatschappelijke betrokkenheid

Maarssen aan de Kook staat midden in de maatschappij. Maatschappelijk betrokken ondernemen is daarom vanzelfsprekend. Het team richt zich vooral op ouderen en jeugd en focust op projecten waar het bewustzijn voor gezond en lekker eten vergroot wordt. Voorbeelden zijn samenwerkingsverbanden met verenigingen en scholen in de regio. Daarnaast heeft de organisatie een speciaal MBO workshop aanbod voor bedrijven. Bedrijven en hun teams kunnen met doelgroepen van hun keuze koken en dineren bij Maarssen aan de Kook of op locatie.


Meer weten?

Neem contact op en laat u verrassen door het team van Maarssen aan de Kook!

Contact opnemen